Da er det blitt 1.desember alt, 1. søndag i advent er det óg. Visste du forresten at alle måneder som starter på en søndag har fredag 13. i seg? Uansett, her i huset er det lite som tyder på at det snart er jul – enda. Adventslys glemte jeg å kjøpe i går, så julekalenderen (verdens beste) mamma har sendt oppover, og en juletrestjerne plantet i den ene potteplanten er vel det eneste som hinter om at vi har ankommet årets siste måned. Føler meg litt som Grinchen her jeg sitter og blar meg gjennom instagram og diverse blogger, juletrær som er ferdig pyntet, pepperkakene er i boks, julegavene ferdigkjøpt. Tja, vi skal vel få opp noe pynt etterhvert vi óg, og jeg har jo begynt på julegavene..

Heldigvis så handler jula om mer enn bare julepynt, det å skulle ha det finest, eller å kjøpe de dyreste julegavene. Jeg synes det er veldig hyggelig å glede familie og venner med en oppmerksomhet, og det er fortsatt tanken som teller. Selv gleder jeg meg grenseløst til å klemme litt på den gode familien min, spise god mat og kose. Jeg kan ikke skjønne at det skal gå halvår mellom hver gang jeg får sett dem, er jo for galt! Det er heldigvis ikke så alt for lenge til jeg ser dem igjen, og dagene frem mot julen går nok fort. Jeg har sene innleveringer, så oppgaveskriving og lesing vil nok okkupere hverdagen, mens helgene frem mot den 24. er fylt med venneplaner og julemiddager, glede!