Jeg har ikke druknet helt i alt skolearbeidet, men det er ikke langt i fra. Livet har ikke vært spesielt spennende de siste ukene, det er lite som skjer utenom å fryse litt, kanskje dra kroppen ned på trening og å skrive skoleoppgaver. Det er veldig mye av det samme dag inn, og dag ut.

Som et lite avbrekk var vi en tur i Sverige på mandag, da. Koselig med en liten roadtrip – og absolutt ikke dumt å få fylt opp vinstativet litt. For det er ingen hemmelighet at jeg mer enn gjerne nyter ett glass vin, hverdag som helg! Det var hyggelig å komme litt bort fra husets mange vegger, samt menge seg med pensjonister på harrytur.

kjedeligInstagrammen min oppsummerer mer eller mindre hva jeg har bedrevet tiden med; øvd meg på å stå på hendene, intervjuet folk til en skoleoppgave, drukket deilig vin og koset litt på pusen – når hun er hjemme.

Nå skal jeg komme meg tilbake til skoleoppgavene. Har planlagt å transkribere det siste intervjuet mitt nå, før litteraturstudiet står for tur med litt finpuss!