I dag er det ordentlig høstvær; regnet hamrer på vinduene og vinden river ned de siste røde, oransje og gule bladene som klamrer seg til epletreets grener. Det ser kaldt og rått ut. Inne fyrer jeg i ovnen og nyter en kopp grønn te mens lyden av knitrende ved og varmen er behagelig mot kroppen.

Det har blitt søndag, igjen. Kan noen fortelle meg hvor dagene blir av? I morgen begynner uke 45 alt, og føler at jeg ikke har fått gjort halvparten av det jeg burde denne høsten. Men det ordner seg vel, det pleier det. Denne søndagen hadde jeg egentlig planlagt en grusomt intervalløkt, men heldigvis reddet høstværet meg fra den. Dagen skal med andre ord tilbringes inne; med skolearbeid, vårrullmekking og noen kopper med te. Forhåpentligvis får jeg planlagt litt av den kommende uken også, er deilig å ha alt fra middagsplan til skoleoversikt klart når vekkerklokken ringer i morgentidlig.

Håper du får en fortreffelig søndag, og lader opp til en ny, positiv og fin uke!