Gjøvik var tåkebelagt i morgenstundene, med tåka kom kulda – og den har satt seg godt i kroppen. Den kroppen som på ingen som helst måte ønsket å være på treningssenteret i dag, og som aller helst skulle sett at jeg bare lå under dyna med en god bok hele dagen. Men slik har jeg ikke tid til nå, jeg er på min andre store kopp med myntete, forhåpentligvis vil det hjelpe på varmen etter hvert.

Jeg har laget meg et tidsskjema, delt opp skolearbeidet i bolker og satt av tid til de forskjellige oppgavene – er jeg flink vil jeg forhåpentligvis kunne krype sammen med den boka jeg nevnte senere i dag! Etter gårsdagens forelesning har jeg fått en liten boost i meg, fått satt i gang idémyldringen hva problemstillinger og casestudier angår. Forhåpentligvis vil det meste (?) være på plass i løpet av i dag og morgendagen. Vil også tipse om KamillaK sin studieteknikk, for de av dere som måtte være studenter – den er gull!

Nei, nå får jeg flytte fokusen tilbake til databasesøking – så håper jeg dere alle har en fortreffelig torsdag!