Først og fremst; hurra for verdens beste, sprekeste, fineste og snilleste mamman min som har bursdag i dag! ♥ Aller helst skulle jeg ønske jeg var på Sørlandet så jeg kunne gitt henne en koseoverdose! Savner henne fælt!

I dag er også dagen jeg har satt meg som frist til å tenke ut litt på temaet til masteroppgaven. Jeg kjenner hele kroppen spenner seg når jeg tenker på den, det blir uten tvil en tøft år. Forhåpentligvis skal jeg klare dét også. Det må jeg bare. Utfordringen er bare å finne meg et tema innenfor faget som det er en mulighet for at jeg ikke “går lei” før jul, for det har seg jo slik at vi tjuvstarter allerede nå i høst! Jeg er med andre ord i tenkeboksen, laga meg tankekart og hele pakka.

Bare helt random; når jeg flytter inn på skolen (vi har eget masterrom!), skal jeg klistre dette bildet opp på veggen, som en liten dytt i stumpen!
printes