Dagen i går ble en særdeles travel start på uken. Det var mandag, noe som for min del betyr jobb; og med 1200 nye studenter ved Høgskolen er det mange som trenger hjelp med alt fra små til litt større tekniske ting. Det gikk i ett fra jeg kom på jobb, til jeg dro derfra – og det var såvidt jeg hadde stumpen nedpå stolen. Men jeg både kom dit, og dro derfra med et smil – travelt men alright.

Dagen videre bø på flere utfordringer med et par prosjekter jeg driver med på privaten, og telefonen min tror jeg gikk varmt med spørsmål, og utålmodighet (både fra meg selv, og andre). Heldigvis kom Alette over en tur fra Hamar og reddet meg fra alle bekymringene og spørsmålene. Hun tok meg med ut, og vi fant oss en skiløype som vi småjogget, mens vi pratet om alt mellom himmel og jord. Det var rett og slett herlig, og veldig etterlengtet!

I morges løste alle problemene seg ang prosjektene, så nå tror jeg ting går litt mer rett frem. Så, det er rett og slett på tide med en kopp te, mens jeg ser litt på pensumlitteraturen for et av årets fag. Jeg har enda ikke hatt første skoledag(!), den er i morgen – og jeg kjenner jeg gleder meg til til å komme ordentlig i gang igjen.