Det er mandag, en fin mandag. Jeg startet dagen med en god og slitsom treningsøkt. Ordentlig deilig å bruke kroppen, kjenne musklene arbeide litt etter en uke med alt for mye sukker, vin (er det noe som heter for mye vin?) og god mat. Det ble dog noen joggeturer i det nydelige terrenget og den fineste naturen hjemme på Sørlandet, men det er ikke helt det samme.

Resten av formiddagen har jeg tilbragt med kjæresten (eller skal man si samboeren? Hihi.) Vi har tuslet tur i byen, vært i banken, plukket bær, spist deilig lunsj på terrassen og laget bærlikør, hurra! Nå må vi bare vente 4 måneder + for å se om det blir bra. Jeg gleder meg, og krysser både tær og fingre for at det blir en suksess!

Det har med andre ord vært en fin start på uken. Huset vasket jeg i går, så resten av dagen burde (skal..) tilbringes med eksamenslesing. Jeg hiver med noe inspirasjon for å få opp motivasjonen, og ønsker dere en flott dag videre;

brain try water