Jeg vet jeg nevnte noe om at jeg skulle skrive et innlegg om lederstiler, men det gikk rett og slett i glemmeboka. Jeg jobber 50 timer+ mandag til fredag, og når helgen kommer har det hopet seg opp masser av småting som jeg har unngått gjennom uken (..slik som klesvask, husvask osv). Det kommer, jeg må bare få satt meg ned og skrevet det! Ta for eksempel i går, da sovnet min kjære og jeg kl 20, og vi sov begge to til neste morgen – slitne sa du?

Så mens vi venter på at jeg skal prioritere kan vi se på all den flotte naturen jeg kan hvile øynene på mens jeg jobber. Det er nesten dårlig gjort å ta bilder med mobilkamera, for hverken fargene, eller kvaliteten blir i nærheten av virkeligheten.naturen1 naturen2 naturen3Er det rart jeg liker denne arbeidsruten best? Jeg har sagt til meg selv at jeg må prøve å huske på speilrefleksen, for så nydelig natur fortjener ikke å bli foreviget med en sony-telefon (eller en annen en for den saksskyld).