Det har vært en aldeles nydelig søndag; med både en fantastisk treningsøkt, sol, smil og gressklipping. Føttene mine er fremdeles grønne etter det sistnevnte.

At jeg kanskje skulle gjort biittelitt mer skole enn det som er blitt utført i dag bekymrer meg i liten grad. De har tross alt meldt om regn den kommende uken, så dagens vær var rett og slett for bra til å la gå til spile. Ungene som leker i hagen, hopper på trampoline og sykler i gaten, bier og veps som surrer rundt mellom blomstene som forsiktig strekker seg opp fra det høye (ikke nå lenger da – klippa det!) gresset. Sola som varmer kroppen, og duften fra naboens grill. Alt dette gjør meg så glad! Sommerrus.

Nei, jeg får se å skrubbe føtter før jeg hiver meg til sengs; viktig å lade ordentlig opp til en skikkelig arbeidsuke med både eksamen og andre skumle innleveringer. Nei, dette blir en fin uke, dere!