Det er haugevis med skoleting som henger over skuldrene mine, men det er viktig med små avbrekk for å komme seg gjennom disse etappene. Forrige fredag var været så bra at vi kunne grille (og spise inne), og lørdagen ga bikinien (!) en mulighet for å se årets første sol. Satser på enda bedre temperaturer denne helgen!idyll1

1. Grill, grill, grill. Nam. Ble nok spist innendørs. 2. Det er som sagt viktig med noen avbrekk fra lesing, essayskriving og alt som har med skole å gjøre. Sol, kjæreste og gitarspill er ikke feil da.idyll23. Feiret 2 mils(!) joggetur med ostekake ala Kristine Weber. Kaka var god, litt mye gelatin i for min del, så den angrer jeg ikke på. Joggeturen derimot har bydd på ekstreme smerter i både knoker og fotblad. 4. Ny pers i benkpress forrige fredag, 50kgx2 – slo den i dag med enda en repetisjon!