Gårsdagen var spenstig, Cassandra og jeg var på KKdagen ettersom jeg torsdagmorgen vant to billetter på radioen. Jeg er så lite spontan som det går an å bli, men vi bestemte oss for å slippe alt og dra! Og jeg angrer ikke. Det var bobler i glasset fra klokken ni, til klokken fire. Det var artige foredragsholdere, mat, musikk og goodiebags – absolutt en artig opplevelse, selv om vi kanskje lå 20 år under gjennomsnittsalderen!

I dag startet jeg dagen med en stor skål havregrøt og kattekos, før jeg møtte Cassandra og 360-løpet stod for tur. 5 kilometer langs Mjøsa i strålende sol og med masse spreke mennesker er en helt grei start på lørdagen. Det at man har folk til å dra seg litt, og gjør at man klarer å presse seg litt ekstra hjelper på det og! Ga mersmak, ihvertfall! Driver også å vurderer å løpe Birken i juni, men synes det koster litt – så vi får se.

På veien hentet vi også en pakke fra Gymgrossisten hvor dette proteinpulveret ventet på oss. Herregud, det både lukter og smaker sitronfromasj. Gleder meg til å blande det med kesam, kremost osvosv. nomnomnom.

Nei, nå blir det essayskriving et par timer, før jeg skal kose meg med tapas og fine mennesker. God helg, godtfolk!