I går dro jeg meg med på et par saltimer med mamma på Elixia, siden jeg er hjemme en liten tur på påskeferie og slikt. Jeg er så godt som aldri med på saltimer, rett og slett fordi senteret mitt ikke har det tilbudet, og litt fordi jeg kan gjøre litt som jeg vil når jeg driver med egentrening. Vel, instruktøren synes jeg så så sterk ut, og jeg ble litt ivrig, så i dag er jeg så støl at det gjør vondt bare å trekke pusten dypt, lenge leve stølhet! Neida, jeg er bare ikke vandt med “kondisjons-styrketrening”. Blir vel bra når’a mor drar meg med i morgen også, hun drar meg ikke med – det er ganske frivillig, bare så vi har avklart det!

Neida, så jeg måtte ha meg en liten kose-joggings rundt vannet med Tico i dag, bare for å mykne litt på kroppen (det har ikke hjulpet…), noe som førte til litt øving på handstand etterpå;handstandDet er ikke helt rett form, men jeg øver på det, synes det er vanskelig å bruke kjernen til å stabilisere kroppen i denne posisjonen – men veldig gøy! For bare et par-tre uker siden synes jeg hele den greia med å stå på hodet var grusomt skummelt, og nå er det bare artigsaker!

Nei, jeg har heldigvis fått dyttet i meg et par-tre(fire-fem-seks…syv?) twist (og andre godsaker) sålang i ferien (..ikveld..), så blir senga for meg – må prøve å sove av litt stølhet før to nye saltimer skal prøve å knekke meg i morgen!