Hvordan har det seg at hver kveld når jeg planlegger å løpe ute den påfølgende morgenen, så våkner jeg til snø og hvitkledde bakker? Én ting hadde vært om det bare var litt pjuske-snø, men her ligger det lag på lag med is under de lette flakene, noe som gjør det mer eller mindre livsfarlig å trå ute, for å ikke snakke om løpe.

I dag var så klart intet unntak. Etter å ha ikledd meg shorts, ullundertøy, tights og monster-sko, tuslet jeg litt motvillig avgårde til treningsstudioet.DSC_0075Jeg har klart å holde meg på beina mer eller mindre hele vinteren, med unntak av en morgen hvor jeg skulle teste hvor glatt det var i bakken, og i dag. Hadde kommet meg til bunnen av den bratteste bakken, klar til å ta fatt på en liten trapp da jeg plasserte foten min på den speilblanke isen som lå gjemt som en felle under snøen. For sikkerhetsskyld var det masse biler til stede, og jeg passet på å ta meg i mot med, og få vondt i, håndleddene.

Vel, jeg overlevde både treningsøkten og reisen hjem igjen, heldigvis. I skrivende stund sitter jeg og venter på at disse skal “bli ferdige” i kjøla.sjokobollerSnublet over bilder av noen herligheter på instagram, så prøvde meg på mine egne. Har fulgt Marthes “oppskrift”, men ble til at jeg brukte det jeg hadde i skapet! Disse kulene består av Chocopeanut-proteinpulver, 100% kakao, kokos og sukrin melis + en dæsj med melk. Enkelt, greit og godt!