Denne uken har jeg generelt vært litt lat, siden Cassandra er hjemme har jeg endt opp med å sove lengre enn vanlig (planlagt), og da blir jo hele dagen tullet til. Skal vel nevnes at det har vært deilig med såpass mye søvn på øyet også da. Vel, ta for eksempel dagen i dag – jeg sov så alt for lenge, tustet rundt hjemme i nesten en time før jeg bestemte meg for å droppe forelesning og dra på trening i stedet. Så sent, jeg hater å trene så sent (..etter kl 7-8ish?), det er så mange folk (jeg elsker kl 06.00-trimmen min!).

Uansett, med trening ferdig kl 11(!) ble det lang dusj, kos på sofaen og plutselig var klokken nesten 15. Og da, det mest spennende jeg har gjort i dag; vært brukertestkandidat til en masteroppgave som ei jeg kjenner på høgskolen gjør. Utrolig gøy å se hva hun driver med, det er jo bare 5 måneder til jeg begynner så smått med min (åherreguuud!!). I testen brukte hun en eye tracking-maskin på meg, for å kunne se hvordan jeg leser og fokuserer på en skjerm. Spennende, teknologien nå til dags, dere!

Med brukertesting som dagens høydepunkt har jeg, som hjemme alene, ambisjoner om både å få ned et par ord på et refleksjonsnotat, og ferdigstille noen skisser/prototyper til et skoleprosjekt. Kanskje jeg sniker inn litt Idol også, vi får se!

DSC_0067Pulten under prototyping og skissering, postit og blyant er min beste venn i kveld!