Så var det denne bloggen da. Den mystiske bloggen som jeg aldri vet hva jeg skal skrive på. Det hender jeg tenker at jeg kanskje skulle bli flinkere til så skrable ned ting her, men så tenker jeg litt lenger – og bare nei. For jeg kan i ihvertfall ikke blogge om mote, og det florer av så mye treningsblogger rundt omkring at til og med jeg er lei. Mat spiser jeg som regel opp før jeg får tatt fine bilder – og snakker om bilder!, jeg er litt for lat til å ta noe særlig masse bilder. Nei, i bunn og grunn er dette stakkarslige hjørnet av Internett bare et fristed hvor jeg skravler og babler om ting folk synes er uinteressant, ting som fyller et lite rom i hodet mitt.

Også bor jeg jo på Gjøvik, det er vel ingen unnskyldning, men jeg prøver meg. Dagene mine skiller seg ikke så mye fra hverandre, og består for det meste av trening, skole, mat, søvn og kjæreste+kattekos. Spesielt i disse vinterstider hvor man fryser av seg både det ene og det andre bare ved å se på gradestokken (eller stå opp fra senga om morgenen…).