Så var det blitt en uke ut i mars allerede, jeg skjønner nesten ikke hvor tiden blir av. Forrige uke strålte solen, og jeg vandret rundt i påske-modus, denne uken er minusgradene bitre og harde mot kroppen – solen har ikke tittet frem engang.

Men skoleoppgavene har tittet frem, én etter én sniker innleveringsfristene seg inn i kalenderen, og jeg rekker så vidt å ta fatt før de skal leveres. Heldigvis har jeg, etter et par slappe uker, fått litt fatt på rutinene og selvdisiplinen igjen – og jeg har tilogmed sneket til meg et litt skjult grupperom på skolen hvor jeg kan sitte i fred og ro.

For mange er det vel bacheloroppgave-styr om som står for tur nå, og stresset bygger seg nok sakte men sikkert opp. Da er det bare å huske på å senke skuldrene, arbeide effektivt og slappe av når tiden tillater det. Det tjener ingen om du sliter deg helt ut, hverken deg selv, gruppen din eller oppgaven.
relaxDet gjelder forsåvidt for alle. Personlig er jeg veldig dårlig til å senke skuldrene. Jeg er en stresser, og du ville blitt overrasket over hvor meningsløse ting som kan legge seg i underbevisstheten min og stresse meg. Men jeg prøver å bli bedre, prøver å slippe tak og unne meg pauser. Husk å gjøre det du óg, da!