Mørket har kommet, kveldsmaten fortært, øynene svir og kroppen er trøtt. Det er en deilig følelse. I morgen er det onsdag allerede, lillelørdag, og jeg har alt for mye å feste fingrene i – men det skal vel gå bra. Jeg har store ambisjoner om at morgendagen, den skal bli en bra dag. Tenker å begynne den med en svett kondisjonsøkt, etterfulgt av en deilig dusj og påfyll til kroppen før skolearbeidet ligger foran meg mer eller mindre resten av dagen. Har tidenes største essay å skrive, og førsteutkastet skal leveres på fredag, huff. På torsdag kommer lillesøster på besøk, og jeg gleder meg masse til å se den frøkna igjen!

Så, det finnes mange lignende bilder på nett, men jeg synes det er et såpass bra ‘saying’ at jeg lagde mitt eget;
goodday_bord

Husk at i morgen er en god dag for en god dag! Smil, vær glad og ha det bra!