Noen ganger er det nesten vanskelig å begynne å ramse opp ting som gjør meg glad, det er så mye, smått og stort, dyr og mennesker. Det jeg skal frem til er vel egentlig at jeg er litt glad for tiden, det har skjedd så mye småting i det siste som har samlet seg opp til en klatt med glede og tilfredsstillelse. Jeg er selvfølgelig mitt litt skeptiske og småbekymrede-meg bak dette, men ikke så bekymret jeg hadde vært uten glede-klatten!

lolHoppende glad før trening, Snapchat som refererer til meg som en kunstner, 12øres jeg bakte som overraskelse til kjæresten og en munter Therese som har kledd seg for kulda! 

Nå skal jeg ikke skryte på meg at alt bare er solskinn og smil – for det er det ikke, men jeg velger å fokusere på det positive og bruke energien jeg får fra det til å yte på regnværsdager. Litt metaforer må til! Jeg tror altfor mange mangler evnen til å sette pris på de små tingene i livet, og derfor går glipp av så alt for mye glede, tilfredsstillelse og mestringsfølelse. En begynnelse er å sette seg et mål, med mindre delmål – slik at det ser ut som det faktisk er mulig – dette gjelder alt fra skole, til det sosiale, til trening – ja alt! Og nå babler jeg om alt og ingen ting – men, husk å smile litt; du er så flott når du smiler!