En liten gledesspreder på fire bein, med en hale som svinser og svanser – og klør som skraper, leker og klorer. En frøken med stor personlighet, en frøken som gjør akkurat det hun har lyst til.b0d444cc5b5711e2ab6722000a9e087c_7En frøken som ikke legger seg på fanget for å kose, men en frøken som likevel gir deg masser av kos. En frøken som vekker deg om morgenen med en ansiktsvask, og eller midt på natten med skraping på dør.

DSC_0063En frøken som lager lyder som en pokémon, og hilser hver gang du trer inn i rommet. Men også en frøken som kan være full av fanden når du skal legge deg – en frøken som jakter på tær og klatrer i klesskap.

Snapchat-3527En liten frøken som kommer når jeg plystrer, som elsker å jakte på fiskene i akvariumet og  å ligge på tastaturet når jeg skal skrive skoleoppgave. En frøken som kan begynne å male, bare ved å bli snakket til.
IMAG1476En liten frøken som gir meg så mye glede, så masse latter og kos. En firbeint venn som ikke dømmer deg etter hvordan du presterer på skolen, eller etter hva du har på deg. En liten frøken med store øyne, en leken personlighet og en kjempe matlyst. En liten frøken som ikke krever allverdens, men gir så mye.