De siste dagene har jeg begravet meg dypt i pensumlitteratur, uten at jeg føler jeg blir noe særlig smartere. Eksamen lar seg ikke stoppe av den grunn, og på mandag og onsdag sitter jeg midt oppi alt sammen, med et lite håp om at det jeg kan og husker skal hjelpe meg.

Det er spesielt denne boken, som vi benytter oss av i samfunnsvitenskaplig filosofi, som tar knekken på meg. Jeg skjønner ikke et kløyva ord som er skrevet, og jo mer jeg leser – jo mer forvirret blir jeg. Jeg er på kapittel 10 av 14, og fortsatt forvirret. Ryktet skal ha det til at eksamen er ganske lik oppgaven vi har levert inn tidligere, så får se om det ikke bare blir pugging av den når tiden nærmer seg, slik at jeg har noe å skrive iallefall.IMG_20121213_071845

Jaja, et lysglimt i hverdagen er jo at jeg klarte å karve meg avgårde på trening i dag da, i motsetning til tidligere i uken. Siden det er så lenge siden jeg har fått kjørt noen ordentlige treningsøkter hadde jeg planlagt en skikkelig grusom beinøkt, det gikk sånn halvveis – så nå krysser jeg fingre og tær for at jeg kjenner det i stumpen i morgen!hipthrust