Det begynner jo å bli noen dager siden helg nå, men jeg er bare litt treg til å oppdatere! Som tittelen hinter til, tok lillesøster seg turen opp til småkalde og lille Gjøvik forrige helg. Det er lite som er så koselig som å få besøk av lillesøster, det er så utrolig deilig å ha henne på besøk. Blir mye kos, og kanskje litt mye shopping haha! Denne gangen klarte vi å være ganske så strenge og endte opp med svært lite til oss selv. Fredagen ble nemlig brukt til julegaveshopping, deilig å være nesten ferdige med alle felles julegaver så tidlig! På lørdagen derimot ble det litt småpjatt til oss selv, i tillegg til at vi grodde oss bart og dro på Movemberparty!

Absolutt en artig kveld med mye leppehår, skjorter, sløyfer, bukseseler og hipster-briller. Blir vel noe lignende neste år, får man håpe!