Livet mitt er ikke spesielt spennende for tiden. Hver dag er lik, og tilbringes foran pc-skjermen hvor jeg ikke gjør noe fornuftig i det hele tatt. Skolearbeidet ligger i en haug på pulten, men jeg har dyttet til side. Hver dag føles litt meningsløs; jeg bare sitter her – ikke blir jeg noe klokere, ikke gjør jeg noe nytte av meg. Det er jo ikke sånn det skal være, er det?

Jeg har i teorien masse å gjøre, essayene ligger her og venter på å bli skrevet, bøkene venter på å bli lest – men jeg finner bare ikke motivasjon til å ta tastaturet fatt, eller åpne bøkene. Jeg vet jo at skole ikke bare skal være gøy, men når jeg ikke ser noen lys i enden, eller føler et snev av engasjement rundt emnene, og det jeg har mest glede av de dagene jeg er på skolen, er det sosiale – da er det vel noe galt? Jeg har tenkt litt på om dette studiet kanskje ikke er det rette for meg, men jeg er usikker – eller kanskje bare feig? Ikke vet jeg. Jeg tenker mye på det uansett, men det er så vanskelig å bestemme seg for om man skal gi opp nå, eller bare fortsette å gå. Jeg vet jo dessuten at det blir andre forelesere og emner over jul, og at jeg kanskje burde gi de en sjanse.

Så, der er livet mitt akkurat nå. Jeg erger meg igjennom essay på essay, og orker ikke tenke på eksamene som dessverre dukker opp rundt juletider.

Hva studerer/studerte du? Og viktigst – føler du at dagene dine har noen mening?