Da var første eksamen på mastergraden gjennomført – om det gikk så bra kan vel heller diskuteres. Jaja, nå tenker du vel at jeg kan puste lettet ut og senke skuldrene for en liten stund? Vel jeg har gleden av å fortelle deg at den gang ei! Fredag har jeg prosjektfremlegging, og på mandag skal prosjektet med rapporter leveres – deretter er det ny prosjektfremlegging og levering på tirsdagen, så det er nok arbeid å velge i. Siden jeg i tillegg får besøk av lillesøster i morgen kveld (!!!) vil jeg prøve å bli ferdig med alt innen da, krysser fingre og tær!

I mellom øktene liker jeg blant annet å tilbringe tiden sammen med katten. Snakker om å være crazy catlady så tror jeg at Pus er den jeg prater og kommuniserer mest med for tiden, om du ser bort i fra kjæresten som er et offer for min selskapssykhet.

For det er nettopp det jeg blir. Selskapssyk, også noe så ille også! Skikkelig pratesjuk, så når jeg først treffer på noen igjen går snakkeriet i ett. Det er all dette hjemmekontor-greiene som gjør det, det er det som river meg bort i fra det sosiale skolelivet. Er det rart jeg allerede er bekymret for hvordan masteroppgaven evt skal gå? Bare tenk hvor selskapssyk jeg blir etter et halvt år alene med meg selv og en veldig omfattende oppgave…