I går fikk jeg endelig kavet meg avgårde på håndballtrening igjen, etter å ha hatt fokus på styrke det siste året. Jeg hadde beindag, så jeg hadde både bøyd, market og gått i utfall så var svært skeptisk til hva kroppen egentlig orket, men gikk med på å give it a go. Så fikk jeg høre at det skulle være teknikktrening, teknikktrening!? Med en litt dårlig innstilling så  dro jeg avgårde – og herregud som jeg koste meg! Jeg var glad, fornøyd og følte en utrolig mestringsfølelse når jeg var ferdig. Det er klart at det tar nok litt tid før skuddene mine er på plass igjen, plasseringsmessig – men kondisen, den var ikke helt borte! Og jeg merket godt at all styrketreningen jeg drevet med – alt var liksom så mye enklere, og det gjorde meg slettes ingenting da vi måtte ta litt straffe-pushups! Åh, glede.

Det at jeg ikke kjente noen, eller jeg kjenner noen, gjorde heller ingenting – koste meg gjorde jeg. Så nå må jeg se om jeg kan få lurt inn de to treningene i uken fast, deilig med litt variert treningsform så det ikke bare blir styrke. I tillegg er jo håndball en ypperlig måte å snike inn kondisjonstrening på! Spørs om det ikke blir litt ballspill på meg på torsdag óg, gitt!