Denne helgen har vært særdeles fin. Det kan absolutt ha noe å gjøre med at jeg har skulket skolearbeid, og bare slappet av. Eller, jeg begynte helgen med store mengder klesvask, hvor jeg måtte ty til alternative tørkemetoder.

Deretter dro jeg på butikken og var strålende fornøyd for å finne Tine Styrk i hyllen, dessverre hadde Rema1000 gjemt melken helt på bunnen, under en hylle så jeg måtte slite for å få den ut – men jeg fikk det til! Den var faktisk ganske god også, litt dyr – men det får gå!

Siden det var helg og slikt bestemte jeg meg for å lage meg fruktsalat, fruktsalat med krem. Det endte vel opp som krem med litt frukt på, jaja, så veier jeg 3,5kg mer i dag enn det jeg gjorde på fredag, men det får bare være!

Jeg fikk en overraskelse av den supre kjæresten, åh. GLEDE. Vi fikk testet den på fredag, og det er så gøy med nye kjøkkendingser! Gleder meg til ta den i bruk igjen til dagens middag; potet og purreløksuppe (sett på Hellstrøm rydder opp!). Gleder meg også til å lage guacamole, hurra!

Også må vi ikke glemme min kjære, fine, myke, mjauende samboer. Vi har koset oss i helgen,vi. Lørdagskveld tilbragte vi alene med en dårlig film og alt for mye rødvin, og jeg tror pus fint klarer å oppsummere hvordan vi tilbragte store deler av søndagen.