Denne uken har for min del vært alt for slapp, skolemessig. Og jeg klandrer ingen andre enn meg selv. Nå vet jeg det er hardt å gå master, så det nytter ikke slafse rundt! Jeg skal ikke late som om jeg ikke har gjort noe, for jeg har lest, prøvd å lese (sovnet..), skrevet ut forelesninger osv. Men jeg føler meg ikke helt ajour med ting. Kan nok hende at både morgendagen- og lørdagen blir satt av til litt skolearbeid, gitt. En annen ting jeg må slutte å lure meg selv til å tro, er at jeg kan sitte hjemme og lese en hel dag. Det går bare ikke, jeg finner på alt mulig annet rart – enn å bla i boka. Leserommet på skolen; here i come!

Utover det har jeg trent mye denne uken, deilig å komme i gang med program og rutiner – nå er det bare matrutinene som skal på plass så er jeg fornøyd. Snakker om mat; Cassandra og jeg gikk litt amok og brukte alt for mye penger på tørket frukt – så nå er skapet fylt opp med mye godt.

Godis

Svisker, aprikos, mango, bananchips, luksusmix, epleringer, rosiner, gresskarfrøkjerner, cashew-, hassel- og valnøtter. nomnom.

Glasset er nå fylt på med litt koffein (i form av pepsi max..), og jeg gjør meg klar til en siste leserunde før en liten ryddesjau og senga venter. Skal prøve å ikke sovne denne ganga!