Fadderuken er bare på sin andre fest, men jeg har allerede takket nei til festligheter to ganger. Jeg, jeg som alltid har hatt en vinflaske på lager, og som aldri takker nei til noe godt å drikke i et festlig lag. Nå sitter jeg her da, med en katt og et akvarium. Musikken sniker seg behagelig fra høytalerne, og et glass sitronvann er min gode venn i kveld. Det florer av statuser og bilder på nett, alle strålende fornøyde – og gjerne med ett eller annet innabords. Jeg for min del sitter og teller timer til jeg skal legge meg, for å finne ut av når jeg kan stå opp og dra på trening i morgen, før skolen. Det hørtes veldig kjedelig ut, men jeg koser meg, i selskap av musikken, fiskene og katten – og noe godt å drikke. Kanskje jeg til og med ender opp med å rydde leiligheten litt til samboeren kommer hjem i morgen, hvem vet. Neei, jeg tror jeg sakte men sikkert holder på å bli “hun kjedelige” – men det gjør meg heldigvis ikke så mye.