I helgen har jeg koset meg skikkelig, det var deilig å være ferdig med jobbingen på fredag, for å så bare.. slappe av! Lørdagen var det på med litt penere tøy og en god vinflaske mens huset ble fylt opp av muntre sjeler jeg ikke hadde sett på en stund. Det var hyggelig! Det var overraskende nok søndagen også – hvor vi våknet til fuglekvitter og stålende sol. Min kjære samboer inviterte noen av sykepleierstudentene over, og vi hadde is og kaffe på terrassen – samt krokketspill i hagen. Så deilig, så sommer, det var en nydelig dag!

Det har ikke bare vært fryd og gammen i helgen da, for det har gått hardt utover høyre beinet mitt. Fredagkveld ble jeg nemlig stukket av veps på låret – og vi fant ut at vi har et vepsebol på vaskerommet (hurra!)! Søndagen klarte jeg å løpe over en brennesle – noe som resulterte i et slags blemmete mønster under foten som gjorde særdeles vondt. Og prikken over i’en må ha vært når jeg klarte å klemme litt av låret mellom spisestuebordet og bordplata, helloo blodansamling midt på beinet. Alt på det stakkars høyre beinet.