Tjohei! Da var man vel tilbake fra Trondheim, og godt inne i den siste jobbe uken i sommer, bare ut dagen – og i morgen igjen!

Trondheim var veldig hyggelig, jeg har absolutt brukt mer penger enn jeg burde, men det får gå – var jo tross alt på ferie! Det var veldig gøy å se noe annet enn Gjøvik, og spesielt når det var en by jeg ikke har vært i før. Så vel ikke alt for mye av selve byen, mer innsiden av butikkene, hehe. Det var også deilig å se nydelige Cassandra igjen, vi hadde tidenes roadtrip både opp og ned, som blant annet bestod av sang, latter og junk.

Vel hjemme igjen skal jeg innrømme at jeg ikke hadde veldig lyst å dra på jobb på mandag kl 08.00, men det måtte til. Dagene har vært lange, og det hjelper ikke akkurat at sola steker på vinduet og alle poster bilder på instagram og facebook av de fine stundene de har  ute i sola. Som prikken over i-en veltet jeg en kopp te over hele pcen min på tirsdag, og så for meg at dette ville bli veldig dyrt. Heldigvis(?) har jeg en superPc som på mystisk vis overlevde den traumatiske hendelsen, og jeg kan nå drøye pc-kjøp litt til..