Om man ser igjennom de siste bildene mine på instagram ser det ut som jeg bare har drukket vin hele uken, og det er vel ikke så langt fra sannheten! Det har nemlig vært en veldig lat uke (om man ser bort i fra den grusomme treningsøkten min på onsdag), og jeg har spist masse og fråtset i vin.

Vinfråtsingen skjedde senest i går, hodet var vondt og sliten etter en lang dag på jobb med dårlig luft. Det regnet, jeg var trøtt og tafatt. Etter mye om og men, og smisking fra samboeren, løp jeg gjennom dusjen, fikset meg og dro på en kjole som er så tight at man ikke trenger bh (cræisi). Så satt vi der da, tre jenter som drakk seg fine på vin før vi spankulerte vår vei ned i byen hvor vi møtte et par venner for en øl, eller fire. Etter mye kos, hygge og nye bekjentskaper stengte utestedet, og vi trasket hjemover med hver vår regnjakke. Det at vi kom hjem klokken halvtreish hindret oss ikke i å lage stor og deilig omelett som ble fortært i en grusom fart.

Jeg skal innrømme at frykten for morgenens uhygge var over meg når hodet traff puta. Jeg var oppe og hoppet allerede 06:20, for å gjør meg klar til jobb. Det eneste klare jeg klarte å gjøre var å legge meg på sofaen for å slappe av – og der ble jeg liggende til 07:45. Godt er det at jeg har kort vei til jobb, for 15minutter er ikke særlig mye tid på morgenen. Men formen har vært fin, jobben har blitt gjort og jeg angrer ikke på mengdene vin vi koste oss med i går.