Noen ganger er det beste å slappe av, enten det måtte være med en god frokost, kattekos, en god vin, bær fra hagen eller med musikk. Det er ekstra godt å slappe av når man endelig har fått små byrder av skuldrene, eller når man har ytet det lille ekstra på trening eller jobb.

Jeg er ikke så flink til å slappe av, men jeg prøver. Jeg har som regel noe jeg skal gjøre, eller ting jeg burde gjøre. Har jeg ikke ting som må gjøres for meg selv, hender det jeg tar på meg ting å gjøre for andre. Dette året, både i skole og generelt skal jeg bli flinkere til å si “nei” når jeg kjenner jeg trenger hvile, eller bare ikke har lyst. Jeg har blitt bedre. Det er viktig å ta vare på seg selv også, selv om man liker å ta vare på alle andre rundt seg. Så, dagens visdomsord; ta en liten pause, slapp litt av og bry deg om deg selv.