I går bestilte kjæresten og jeg togbilletter sørover, vi drar på lørdag og blir helt til neste søndag. Jeg skal ikke si at jeg gleder meg – for det ville vært en underdrivelse. Det ser ut til å bli duket for litt av en tur, sett at vi skal innom Oslo S, og Oslo S er under ombygging – hurra. – Men, sånn er det nå bare, blir nok fin tur fordiom!

Dagen i dag begynte jeg kl 05.13, hadde nemlig bestemt meg for å begynne på jobb kl 7, på den måten får jeg lirket inn en time ekstra jobbing – uten at jeg egentlig merker det! Er jo deilig å kunne spare opp til avspasering på den måten. Avspaseringen finner sted om under en måned, og skal nytes sammen med vakre Cassandra i Trondheim. Det blir hyggelig med en liten weekendtur kombinert med roadtrip, jeg gleder meg i hvert fall – har jo aldri vært der!

Det ser med andre ord ut som det blir litt småferie på meg likevel denne sommeren – noe jeg ikke trodde. Egentlig synes jeg én uke jobbfri er litt lite, men det blir i det minste penger av det. Deilig er det også når det går an å ta seg en langhelg på tur, eller noen små roadtrips, slik som vi skal. Skal ikke se helt bort i fra at det blir en liten ferietur når skolesemesteret starter igjen- kroppen min lengter litt etter sol og varme, men det får vi ta når den tid kommer!