Det er lov å skrive om den samme tingen to dager på rad, er det ikke? Hvis ikke så gjør jeg det uansett! Jeg elsker juicemaskinen, og startet dagen i dag kl 06.50 – med en fersken- og mangojuice! Mmmm, det er så godt!

Utenom det så har timene på jobb i dag gått så utrolig sent, spesielt de to siste. Det er vel slik det er når man lengter etter helg? Snakker om helg så tror jeg jeg for første gang på veeeldig lenge er helt uten konkrete planer. Jeg hadde planer, men de ble avlyst – så nå funderer jeg veldig på hva jeg skal bruke tiden min på. Jeg skal lirke inn en treningsøkt, og vurderer veldig å vaske ut av den gamle leiligheten, noe som er grusomt kjedelig. Vurderer å bruke tiden min på å lage noe ala slik her – en motivasjonsvegg for trening, rett og slett. Ikke nødvendigvis slik som denne som teller ned kiloene, men bare noe som kan være en positiv faktor de dagene man er litt lei og turen på trening ikke frister mest av alt.

Noen ganger lurer jeg veldig på når jeg ble hun som bare snakker om trening, som ser på halvnakne-trente kvinnekropper på tumblr, og tenker nøyde gjennom hva hun spiser. Når ble jeg sånn? Når gikk jeg fra å bare trene, til å trene?