Det er først når man flytter at man innser at man har mange ting, veldig (ekstremt) mange ting i mitt tilfelle. Men, nå er det i det minste flyttet, noe endte vel i den sorte søppelsekken underveis, og noe er satt til å gis bort. Det er så deilig å flytte, man får en ny start i et nytt hjem, evt med nye ting, og en ny samboer. Det blir nye omgivelser, rett og slett. I natt var min 5. natt på det nye rommet, og så langt er jeg veldig fornøyd – tror dette blir bra.

Den nye leiligheten har ikke fått nett enda, så jeg har jo fått meg enda mer fritid. Skal innrømme at det er deilig å gjøre noe annet på ettermiddagene enn å bli slukt inn i den sorte skjermen. I helgen ble både dag og natt (litt dramatisk) brukt til å pakke ut av bokser, rydde, ordne – ja, det som følger med flytting. Denne uken har jeg vært mer eller mindre på plass og ettermiddagstimene har gått til å trene, leke med katten, plukke blomster og være med fine venner.

Blomster fra hagen vår.