I går ble et litt lengre døgn enn jeg hadde tenkt, da litt vin, kos og hygge med kjæresten og en venn, holdt på til 06-tiden i dag. Skal vel sies at jeg kastet inn håndkle rundt 4. Formen i dag var heldigvis sånn passelig, noe som resulterte i det som bare skulle være “en liten, rolig joggetur”. Den lille, rolige joggeturen ble på 1mil, og på under en time du gitt! Jeg er så fornøyd, og jeg var grisesliten. Det var jo ukens 6. økt, noe jeg kjenner på kroppen, spesielt i dag hvor den hverken har fått nok søvn eller næring. Men herregud for en deilig følelse!

Når kvelden kom snikende hadde jeg store ambisjoner om å benke meg foran tven med en film, dette kunne jeg bare glemme da film-filen til den ene filmen jeg ville se var for stor for pc’n min (bildet fryser…). Grinete som fy fikk jeg dratt med meg en venn på en liten spasertur til. Deilig å kunne skravle litt ute i det fri også – spesielt når temperaturen er ok+!

Nå kjenner jeg det skal bli herlig å rulle seg opp i senga med nytt sengetøy, er jo ikke mange timene før det er opp og hopp for jobb!