Dagene er så lange, disse dagene i arbeid. Det å jobbe 8-16 er lenge foran en pc, og jeg erger meg for å si det – men tror kanskje dette blir jobben som lærer meg å drikke kaffe. ugh. Kanskje prøve meg på en proteinkaffe i morgentidlig, vi får se!

Men jeg liker livet med arbeid i steden for skole også, det er litt deilig å ikke ha arbeid hengende over seg 24 timer i døgnet – selv om jeg tar meg selv i å tenke litt mye på jobben – og vi er bare på dag to! Men det jeg skulle fram til var at jeg har så mye fritid! Og på dager som denne hvor solen smilte, fuglene sang og blomstene strålte var det intet annen å gjøre enn å dra på seg tightsen, knytte på seg joggesko og finne en turkamerat. Deilig å få litt frisk luft når man bare sitter inne og sturer foran en skjerm hele dagen, bevege litt på kroppen, er jo stor fare for å bli lat! Hihi

Ikke var det nok med nesten to timers tur, neida- etter en liten tur innom Kondis24 og en beinøkt senere tror jeg at jeg skal sove godt i natt. Det trengs, i morgen begynner tross alt alvoret på jobb, livet som programvareutvikler er hardt dere, hardt! Nei, jeg er ikke ironisk.

Oh, det er fortsatt tirsdag, så jeg må jo bare si GRATULERER MED DAGEN TIL VERDENS BESTE PAPPA I DAG!! ♥♥♥ Og gratulerer med dagen til farfar!! Hurrahurra! ♥