I dag hadde jeg min første dag i sommerjobben min for Gitek AS. Som programvareutvikler. Jeg følte det omtrent slik;

..Og jeg føler det vel ca slik enda, med tanke på morgendagen, men det får gå. Jeg satt de siste 4timene på jobb og bare gledet meg til å dra på posten, for i dag kom nemlig pakken jeg bestilte forrige uke fra x-life. 2xu tights og en doorgym. HURRA!

Litt usikker på om jeg bare innbiller meg at de er superawesome, eller om de faktisk er det. Jeg er uansett fornøyd, og jeg akter å ta den i bruk igjen i morgen også! Hurra for nytt treningstøy. Doorgym’n har jeg også så vidt rukket å ta i bruk, henger mellom kjøkkenet og gangen, lykke på en mandag, altså.

Men, nå dør pcen, den holder omtrent 37minutter uten strøm. Ganske plagsomt egentlig. Men ja, husk og smil og gjør noen gla’, så vil du sjøl få det veldig bra!
(..kreativt.)