Jeg gleder meg til sommeren er her på ordentlig. Denne sommeren kommer til å by på forandringer, og jeg tror det kan bli spennende. Det begynner allerede helgen etter jeg er ferdig på skolen, med ny jobb i ny bedrift – jeg grugleder meg. Der etter følger mye pakking, løfting og bæring da jeg skal flytte, igjen. Jeg skal rett og slett ta med meg katten min, tingene mine og flytte sammen med vakre Alette, og jeg gleder meg.

Jeg gleder meg til å komme på plass i ny leilighet, i ny jobb og i sommer”ferien”. Det skal bli herlig å ikke drasse på tanker om skole og styr hvert eneste minutt i døgnet, og det skal absolutt bli deilig å kunne gjøre det jeg har lyst til ved endt arbeidsdag – ikke bare mer skole.

Blir også spennende og se om jeg kommer inn på skole til høsten igjen, jeg er så nervøs at jeg holder på å dø (en liten overdrivelse kanskje…). Hva skal jeg om jeg ikke kommer inn? Det er et veldig godt spørsmål.

Men, nå får jeg komme meg tilbake til arbeid, presenterte bacheloroppgaven i går – men har fire nye rapporter og skrive før tirsdagmorgen. Ugh!