På tirsdag hadde jeg (forhåpentligvis) min siste eksamen i bacheloren. Natt til onsdag leverte jeg bacheloroppgaven.

Og siden onsdag har kroppen jobbet hardt for å komme tilbake i form igjen. Jeg har vært så sliten at jeg ikke har funnet ord, hodet, muskler – ja, alt. Alt har bare verket, hengt og slengt. De minste ting har krevd så utrolig masse, og jeg har enda ikke helt opplevd den store gleden av å virkelig kjenne at “Ey, jeg har levert bacheloroppgaven, snart i mål nå!”, men det kommer vel.

I dag fikk jeg endelig dratt kroppen ned på trening, herregud så deilig det var å få brukt og utfordret musklene igjen. Kjentes seriøst ut som år og dag siden sist jeg var på treningssenteret, og jeg hadde virkelig ikke lyst til å stå opp når vekkerklokken ringte. Men etter å brukt 20minutter på å dra seg opp av sengen kom jeg meg avgårde. Angrer ikke et sekund. I morgen venter en ny økt, og jeg fryder meg for å være inne i rutinen igjen.