Det er mye å gjøre om dagen. Og om kvelden, og natten også forsåvidt. I teorien burde jeg jobbe skole konstant, 24/7. Tidsfrister, rapporter, kodesnutter, funksjoner som ikke vil fungere – slik går da tiden. Det er det jeg gjør, dét også trening da.

Noen dager føler jeg at hodet mitt skal eksplodere. Og jeg undres om ingen andre føler det presset og stresset som jeg gjør, men jeg vet de gjør det. De har bare ting mer under kontroll. Jeg har ingen kontroll nå, og det skremmer meg. Jeg er livredd.

Jeg har ingen kontroll over hva som skjer til sommeren. Hva skjer etter 15.juni? Hva skjer etter at jeg er ferdig med bachelorgraden min? Tenk om jeg ikke kommer inn på masteren. Tenk om jeg stryker på eksamen. Tenk om jeg blir sittende hele sommeren uten jobb.

I går fikk jeg også vite at huseieren min skal pusse opp etasjen jeg bor i, og dermed ikke skal leie ut lenger til høsten. Så fra 15. august står jeg uten sted å bo. Tenk om jeg ikke finner noen sted før det. Jeg må jo ha med meg den fine kattepusen min og, tenk om jeg ikke finner noen steder som lar meg ha katt.

Jeg har ingen kontroll, og det er så grusomt.