Åh, påskeferien var så herlig, veldig kort, men gud så deilig! Dro med meg han fine, katten, nok klær for en måned og et stort smil sørover- og åpnet ikke laptopen én gang hele turen. Vi har spist, spist litt til og drukket vin. Jeg har fått vist frem litt av Sørlandet i solskinn, dog med en god porsjon vind, men vi overlevde. Det var hyggelig, jeg har tilogmed lagt på meg 1,5kg – og det er ikke i muskler, for å si det sånn!

I dag derimot, i dag har vært en grusomt treg dag. Den begynte allerede før jeg hadde våknet, med en drøm om forsovelse og fæle folk. Alene på trening klarte jeg ikke gi alt, og når jeg kom på skolen var den folketom. Så jeg dro hjem. Her har jeg fått gjort stort sett ingenting, og jeg har virkelig mye å ta igjen, jeg vet at jeg -men motivasjonen og hodet er en helt annen plass.

Så jeg sitter bare og glor. Facebook, twitter, fitocracy, facebook, mailen, bloggen, twitter…