Jeg blir så uttamæsjæl-glad når jeg bestiller ting på det store internettet og jeg får hentelapp på posten. Bare det å få hentelappen er stort, lissom. Den følelsen når jeg åpner pakken, selv om jeg vet hva den inneholder, den er bare helt fantastisk. Jeg blir så glad!!

I går fikk jeg både hentelapp og post (som ikke var regning)! Det var stas det, hehe. Jeg fikk ikke hentet pakken på posten før i dag, så vidt jeg klarte å vente, men det var verdt det! Det som skjulte seg i dagens pakke var nemlig fire pakker Yogi-te, kokosmel og peanøttsmørpulver (nomnom). Jeg elsker iherb.com, virkelig. Jeg hater og elsker. Jeg skulle ønske jeg ikke kom over det, for da hadde jeg ikke endt opp med så mye rart, men jeg elsker det for det er så billig i forhold til helsekostene, og så har de mye spennende!