Ikke lenge igjen av mars nå, kjenner jeg gleder meg til påske, til å få biitte litt avkobling fra skole, rutiner og mas. Skal bli deilig å ta med seg kjæresten, katten og segselv til familie og venner med både god mat, klemmer og smil! For meg er det vel rundt en uke til jeg tar fri, ferie. Deilige ord, men først en uke med hard trening og effektive skole – helst skulle jeg kommet meg igjennom alt rotet og de overflødige tingene på rommet også. Stress.

Nei, jeg gleder meg til påske. Ikke har jeg sett mamma, eller noen andre av dem hjemme siden i fjor!! Det begynner å nærme seg 100 dager siden sist jeg var i Kristiansand, dét er en skam det. Det er jo nesten 1/3 av året, for å være litt dramatisk.

Jeg har store planer om å dra kjæresten rundt over alt, selv om han kanskje ikke har så lyst. Og jeg har meldt fint vær, så vi kan nyte Sørlandet på sitt beste. Det finnes kanskje ikke noe så herlig som Sørlandssommeren, og om det er litt sommer i påsken og, blir jeg glad. Vi skal besøke gode venner, rare venner, søte venner og harde(?) venner! Nei, fysj, gleder meg!