Treningen er virkelig tatt til et nytt nivå dette året, og jeg liker det. Cassandra og jeg står opp 05:30 tre ganger i uken og drar oss ned på treningssenteret for litt morgentrim. Galskap, men veldig deilig start på dagen. Vi trener fordi det er gøy, men vi har selvfølgelig noen mål for treningen. For et par uker siden snublet vi over (det var vel Cassandra…) iForm sin kostholdsdagbok, som er ganske lik vektklubben – bare en god del billigere. Jeg hadde egentlig aldri sett for meg at det skulle være noe for meg, men etter de 5 første gratisdagene fant jeg ut at dette var ikke dumt! Vet jeg høres litt hysterisk ut, løper rundt og teller kalorier hele dagen -men det er ikke så dumt.

Nå er det vel ikke slik at jeg sikter etter abs, men heller bare økt muskelmasse og en lavere fettprosent. Jeg ønsker nok litt å gå ned i vekt og, men det viktigste er å stramme opp. For min del har det tidligere vært at siden jeg har trent har jeg ikke vært såå nøye med hva jeg putter i munnen – noe som er kjempeteit. Jeg har jo sett litt resultater, men det hjelper så lite å trene masse om man bare spiser søppel uansett. Så, jeg spiser fortsatt det meste jeg har lyst til, men prøver å ikke spise for mye i forhold til det jeg har behov for på en dag. Noe kostholdsdagboken hjelper veldig på er nemlig å bevisstgjøre. Jeg blir bevisst på det jeg putter i munnen som jeg kanskje tidligere ikke hadde tenkt over i det hele tatt. Mer bevisst på om jeg spiser fordi jeg er sulten, eller fordi jeg kjeder meg. Det er jo ikke sånn at jeg er helt hysterisk og ikke spiser noe godt, herregud jeg er jo et matvrak, så der er det ingen farer. Men sett at jeg ikke spiser noe særlig godterier i uken får ikke kroppen så veldig cravings på det i helgen heller. Men, har jeg lyst på noe godt, er lørdageskveld, kvelden det kan spises – slik som i dag. I dag skal jeg drikke vin med folk, og for å ikke skeie heelt ut tok jeg meg en treningsøkt i dag tidlig.

Jaja, nå høres jeg bare helt hysterisk ut, men det får gå. Poenget mitt er vel bare at jeg tror dette går i en sunn retning, bra mat med mye grønnsaker og en god neve trening! Jeg liker det.