Jeg synes det alltid er så vanskelig å komme tilbake etter man har vært på tur, det pleier å ta meg opptil to uker før jeg i det hele tatt får pakket ut igjen, og ryddet ting på plass. Ikke denne gangen, nei! Fikk pakket ut det siste i går, i tillegg til at jeg har vært superhusmor og  kokkelert til mannen, eller ‘han andre’, som jeg liker å si, hihi.

Men Molde ja, herregud så deilig det var med litt hav igjen. Kjenne saltvannet i lufta, og vinden som faktisk kaster håret i alle mulige retninger. Vi har ikke slikt her på Gjøvik, og jeg kjente jeg savnet det.

Overraskende nok var det opphold hele Molde-turen vår. Var kjempedeilig med litt bar bakke og “vår”. Vi fant til og med tre hestehover!

Også bodde vi på ei bu ved ei fiskebrygge, alt det fine været gjorde at det var kjempepent der – minnet meg om den Sørlandske sommeren. Vi var også vitner til fiskebåtene som dro ut på morgenen, og kom tilbake senere med fisk.

Var litt småidyllisk når solen forsvant, og båtene kom inn.