Jeg har ikke fått gjort halvparten av det skolearbeidet jeg hadde tenkt til denne helgen, og nå har jeg grusomt dårlig samvittighet. Uken som kommer nå blir hard den óg – med tanke på at jeg fra torsdag til søndag skal i barnedåp. Må med andre ord jobbe som en helt, slik at jeg kan ha litt slakke tøyler når jeg er borte.

Utenom det så er det vel som hver søndag. Jeg ender alltid opp med å sitte og bla meg side opp og side ned på forskjellige fitspo-sider. Inspirasjon og motivasjon – jeg kjenner jeg bare har lyst til å trene, trene, trene. Skal bli litt flinkere til å tenke på hva man putter i munnen og, så kanskje det blir mulig å se noen resultater snart også- ikke bare kjenne dem under fettet, hihi.

Skal prøve å få lirket inn en ekstra økt frem til torsdag óg, kan ikke drive med unnasluntring bare fordi man skal på tur. Kjenner jeg meg selv prøver jeg nok på å komme meg opp til trening kl 6 både i morgen, tirsdag og onsdag. Det er galskap det, men går nok. Nei, herregud nå går gjespingen i ett, blir senga før vekkerklokken ringer 05.30. Gleder meg!