Denne helgen har vært fin, litt slitsom, men veldig fin. Jeg har drukket vin tre dager i strekk, neida – bare tre dager på rad, og det er jo nesten det samme. Fredag var det ost, kjeks og vin med fine jenter etter jobben, noe som resulterte til ca 3timer søvn natt til lørdag – men det var verdt det. Lørdagen ble plutselig litt stressende, med jobb og tidlige vors – men alt ordner seg for snille jenter, og jeg hadde det kjempeartig med russebukse på og litt i glasset. Sett at vi begynte så veldig tidlig (dro ut kl9…) gav jeg meg ganske tidlig óg; jeg plukket med meg kebab og kjæreste og hadde et lite nach i sofaen i ført superundertøy.

Søndagen var nesten like bra, våknet med en flott kar ved siden av meg, og en form som var 100%, noe som var utrolig deilig. Etter litt skolearbeid (minimalt?), så var det wok, vafler og rødvin – og to filmer; Apollo18 og Ringenes Herre. Blir vel ikke bedre avslutning på en fin helg enn det?