I dag er andre dagen hvor jeg er oppe før sola (les: 6-tida), og jeg liker det litt. Det er forferdelig slit, men det må til. I dag har vært en veldig lang dag da, jeg sprintet ut av døren halv åtte i dag morges, og kom ikke hjem igjen før klokken hadde passert halv ni, i kveld – det har med andre ord gått i ett. Og det er vel sånn det skal fortsette fremover, tenker jeg. Jeg har grusomt mye skolearbeid som må jeg må fullføre før deadlines, samt omlag 100timer arbeid på jobben. Kan jo nevne at vi fikk enda en ny oppgave i dag, hvor vi har 13dager til å lage en nettbutikk hver på, og innen de 13 dagene skal jeg i tillegg ha modellert et hus, et rom/en delfin og laget en mobilapplikasjon (okei, har til 15.des på appen…)!

Ved siden av dette skulle man gjerne ha dyttet inn et par timer trening i uka, samt kjæreste- og kattekos. Katten får jo helt angst av at jeg er så mye borte, og følger febrilsk etter meg når jeg beveger meg rundt på hybelen. Aller helst skulle jeg vunnet loads på lottoen i morgen, slik at jeg kunne betalt noen for å hjulpet meg med å fullføre alt, men tipper at jeg ikke er den eneste som ønsker det, gitt.

Men, jeg får satse på at jeg overlever, jeg tviler på at jeg klarer å produsere noe vettugt på alle prosjektene, men noe må jeg da klare å få til, kanskje?