Det er så mye å gjøre på skolen for tiden at jeg nesten får litt fnatt. Det er sånne oppgaver som ikke nødvendigvis er dødsvanskelige, men som tar alt for lang tid å gjøre. På mandag står første (og eneste?) eksamenen dette semesteret for tur, og på fredag (førstkommende) skal man levere prosjekt i samme fag. Deretter følger innleveringer av 3D-modellert hus, wordpress-template og animasjoner – og det meste skal inn innen en uke nå. Det er med andre ord litt slitsom, men dog litt artig – når man får det til vel og merke.

Så kan man undres over hvorfor “245”. Hva, hvem, hvor? Joda, det skal jeg fortelle deg. Det er i 245 dager til jeg i teorien skal være ferdig utdannet. 245dager til jeg sitter med en bachelor i medieteknologi, ganske kult. Dette er dager også, ikke skoledager – det er regnet med ferier og fridager. Herregud det er ikke lenge til engang! Vel, nå skal det jo sies at det det er svært få i klassen, inkludert meg selv, som er helt ferdige med bacheloren om 245dager. De fleste av oss har litt vi gjerne skulle fikset på, eller tatt i tillegg – så det blir vel en god gjeng som er “stuck” på Gjøvik et 4.år. Men, det er uansett en skummel tanke; 245 dager, det er jo ingenting.

Skal jeg være ærlig tror jeg jeg er litt glad for at jeg ikke er ferdig utdannet til sommeren. Jeg tror ikke jeg er helt klar for arbeidslivet enda, det er litt vanskelig å forestille seg å være ferdig med skolen. Det har jo tross alt være noe bestemt å gjøre hver høst siden 1997. Jaja, kan vel ikke unngå arbeidslivet for alltid, så det kommer vel en høst for meg om ikke alt for lenge, hvor jeg plutselig selv styrer løpet.