Det er ikke det at jeg har forsvunnet i løse lufta, jeg lover. Det er bare at det har skjedd så mye den siste måneden at jeg ikke har fått tid/ork til å sette meg ned og virkelig fortelle. Forrige uke for eksempel, da var jeg i Tyrkia med Cassandra. Vi drakk et par fine drinker, spilte bingo på hotellet, kjørte masse badesklier og kjøpte sokker. Vil påstå at det nesten var en pensjonist-tur. No kidding.

Også har jo skolen begynt igjen, nye fag, nye oppgaver – nytt styr! Men det er vel litt alright, innimellom. Tror det blir et hardt år, med masse vanskelige fag.

I begynnelsen av august gikk jeg jo også bort og fant meg et mannfolk som jeg likte veldig godt óg, så ting er fint. Ganske så fint – egentlig, om jeg skal være ærlig. I morgen skal jeg tilogmed se om jeg får dyttet den halv-late kroppen på håndballtrening også – så jeg får mosjonert litt innimellom alt det andre!